ВКУСИ ГО ПРИРОДНОТО

Ајвар

НАШАТА ПРИКАЗНА

Растени на најубавите сончеви предели, одгледувани во природни услови и во чиста и здрава средина... Сочни црвени пиперки, селектирани со големо внимание, испечени и приготвени по уникатниот рецепт на баба Ангелина Димова. Рецепт прераснат во фамилијарна традиција која се пренесува од колено на колено уште од далечната 1965 година. После толку години фамилијата Димови ја споделува нивната најголема тајна со Вас.
DIM'S - традиција која со љубов ги претвора најубавите румени плодови во неодоливи намази и закуски само за Вашата трпеза.

Since 1965 Без конзерванси и вештачки бои

PREMIUM QUALITY