ДОМАШНА ЛУТЕНИЦА

ПИКАНТНО ЗАДОВОЛСТВО ПО ГУРМАНСКИ СТАНДАРДИ

Нето тежина: 540 гр

Состав
- Печена црвена пиперка
- Домат
- Морков
- Сончогледово масло
- Сол
- Шеќер
- Едно луто феферонче

Направен по тајниот рецепт на „баба Гина“

Since 1965 Без конзерванси и вештачки бои

PREMIUM QUALITY