ДОМАШЕН ПИНЏУР

ГУРМАНСКО ЗАДОВОЛСТВО

Нето тежина: 550 гр.

Состав:
- Печена црвена пиперка
- Морков
- Домат
- Кромид
- Сончогледово масло
- Сол
- Шеќер

Направен по тајниот рецепт на „баба Гина“

Since 1965 Без конзерванси и вештачки бои

PREMIUM QUALITY