Aјвар 550 гр. | Aјвар 250 гр. | Aјвар Лут 550 гр. | Aјвар Лут 250 гр.

ДОМАШЕН АЈВАР

Неодолив богат вкус за секој миг од денот

Нето тежина: 250 гр.

Состав:
- Печена пиперка
- Печен модар патлиџан
- Сончогледово масло
- Сол

Направен по тајниот рецепт на „баба Гина“

Since 1965 Без конзерванси и вештачки бои

PREMIUM QUALITY