Aјвар 550 гр. | Aјвар 250 гр. | Aјвар Лут 550 гр. | Aјвар Лут 250 гр.

ДОМАШЕН АЈВАР

Неодолив богат вкус за секој миг од денот

Нето тежина: 550 гр.

Состав:
- Печена пиперка
- Печен модар патлиџан
- Сончогледово масло
- Сол
- Лути феферони

Направен по тајниот рецепт на „баба Гина“

Since 1965 Без конзерванси и вештачки бои

PREMIUM QUALITY